No search results on Sonarr when Jackett has several

Sonarr version: Sonarr Ver. 2.0.0.5338
Mono version: 5.10.1.57
OS: FreeNAS-11.2-U2.1
Debug logs: https://pastebin.com/kVthGWxa
Description of issue: When doing a manual search using Sonarr and an indexer added through Jackett I get no result whereas in Jackett I have several results.
Categories are correctly set as seen in the screenshots and I tried to reinstall Sonarr several times.


Edit: Just tried with Sonarr 3.0.3.690 and Mono 5.10.1.57 and I still have the issue
Edit 2: For the moment the only workaround I have is to use Sickrage so that isn’t a real solution

The series type is wrong, set it to anime to search by absolute episode numbers.

The series type is correct.
I set it to 5070 (TV/Anime) and when doing a manual search within Jackett I get results but none in Sonarr.
I just tried what you told me and set both Catagories and Anime Categories to 5070,100028,100078,100079,100081,100080 which are respectively (TV/Anime),(Anime/Anime),(Anime/Dual Audio),(Anime/Dubbed),(Anime/Raw),(Anime/Subbed), all supported types by 1337x. I still get no results.


It’s wrong (set to standard) I added One Piece, set the series type to anime and it shows the absolute episode number in the modal (after season + episode number).

The logs also show it season by season + episode number, not absolute episode number, which it only does for “Standard” series.

…My bad, I thought you were talking about the categories when you were explicitly takling about the type. Thanks for your help.