Finding a torrent file on an indexer fail unexpectedly

Sonarr version (exact version): 2.0.0.5344
Mono version (if Sonarr is not running on Windows): 6.8.0.123
OS: Linux
Debug logs: https://drive.google.com/drive/folders/1egeyBM9pAT651Z8r9g_L2Wxbx3w0rjXp?usp=sharing
Description of issue:
Hi, I’m using Rarbg as an indexer. When I add a movie, Radarr doesn’t find the file automatically. When I search manually it doesn’t find anything at first and if I try one or two more times Radarr find all the results.

It happens since a few months, no issues previously. When I grab the file after insisting everything works fine.

When I test the indexer it works
I’ve tried with multiple profiles & quality

To Reproduce
Steps to reproduce the behavior:

  1. Add a movie and click search automatically
  2. Go to the movies and click on “search”
  3. No results appears, clear and start over multiple times until the search tab find something

Log & screenshots: https://drive.google.com/drive/folders/1egeyBM9pAT651Z8r9g_L2Wxbx3w0rjXp?usp=sharing

This is Sonarr’s support forum, not Radarr, but you’ve included a Sonarr version number and your logs are for Sonarr.

Best guess is RARBG is rate limiting requests and returning 0 results instead of an error, nothing Sonarr can do about that.

Thank you for your answer. I’m having the issue both with Sonarr and Radarr.

For RARBG limiting request I find this strange since I’m not doing a lot of requests…

This issue is new, my use of Sonarr didn’t changed and now I’m limited when making the same amount of requests ? Mmh…